Rollator mee op vakantie

en opvouwbare rollator

Als je wat slechter ter been bent dan is op vakantie gaan best wel een uitdaging. Zeker als je naar Zuid Europese landen wilt gaan, daar zijn de straten en trottoirs niet zo goed en veilig als hier in Nederland. Het gevaar van struikelen en vallen is dus groter, wat voor veel mensen een obstakel kan zijn om een vakantie te boeken. Dan is het handig om je looprek of rollator mee te nemen. Maar past deze wel in de auto of het vliegtuig?

Een opvouwbare rollator of inklapbaar looprek is de oplossing. Door het apparaat zo klein mogelijk te maken neemt het minder ruimte in beslag en kan het dus eenvoudig achter in de auto of in het vliegtuig. Je kan dus probleemloos mee op vakantie.

Stabiliteit

Een belangrijk aspect bij een rollator is de stabiliteit en de kwaliteit van de wielen. De opvouwbare en inklapbare rollators zijn net als de standaard versie van zeer goede kwaliteit en bieden dezelfde goede eigenschappen als de niet opvouwbare versies. Groenen Mobiliteit heeft een groot assortiment met loophulpen en veelal direct uit voorraad leverbaar of met hele snelle levertijden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

  • Onze deskundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar
  • We kunnen ook bij u thuiskomen
  • Wij leveren direct uit voorraad aan huis

Ja, ik wil graag een afspraak maken.

Heeft u een vraag?

Heeft u naar aanleiding van onze tips & tricks vragen of wilt u meer weten over een specifiek product? Stuur ons een bericht.

vraag
Scootmobiel onderhoud
september 5, 2022
Genoeg drinken tijdens de warme dagen
augustus 5, 2022
Rollator mee op vakantie
juli 22, 2022
Hulpmiddelen tijdelijk nodig
mei 20, 2022
De traplift
april 29, 2022
Artrose en reuma
maart 20, 2022