Hulpmiddelen tijdelijk nodig

Zorg hulpmiddelen maken het dagelijks leven een stuk makkelijker ook al heb je ze maar tijdelijk nodig. Net na een operatie of bij een blessure is het gebruik van bijvoorbeeld loopkrukken of brace een uitkomst, dus heb je deze snel en wellicht tijdelijk nodig.

Zorg hulpmiddelen zijn er om u tijdelijk te ondersteunen bij een ongemak. U bent geopereerd of heeft een blessure opgelopen – denk aan het verstuiken van een enkel – maar u wilt toch zelfstandig blijven meedoen, dan is het handig te weten dat Groenen Mobiliteit een officieel uitleenpunt is van Medipoint.

Medipoint uitleenpunt

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen. Groenen Mobiliteit is een officieel uitleenpunt van Medipoint, we helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.
Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Dan kunt u deze bij ons eenvoudig lenen of huren. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid aanbod van zorg- en welzijnsproducten.
– Gratis hulpmiddelen lenen
– Voordelig hulpmiddelen huren
– Zorg- en welzijnsproducten kopen

Heeft u tijdelijk loopkrukken nodig, een looprek, rollator of zelf rolstoel wij kunnen u daarbij helpen. Wij adviseren en nemen samen met u uw klachten door en zoeken naar een goede oplossing. Omdat u bij een blessure of revalidatie maar tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft is het kostbaar om direct hulpmiddelen zelf aan te schaffen, immers na een paar dagen of weken zult u weer zonder de hulpmiddelen kunnen ‘mee doen’.

Heeft u een vraag?

Heeft u naar aanleiding van onze tips & tricks vragen of wilt u meer weten over een specifiek product? Stuur ons een bericht.

vraag
Scootmobiel onderhoud
september 5, 2022
Genoeg drinken tijdens de warme dagen
augustus 5, 2022
Rollator mee op vakantie
juli 22, 2022
Hulpmiddelen tijdelijk nodig
mei 20, 2022
De traplift
april 29, 2022
Artrose en reuma
maart 20, 2022