Over ons

Wij willen u zolang mogelijk mobiel houden!

Ouder worden we allemaal en dat, dat gepaard gaat met beperkingen is heel persoonlijk. Minder mobiel worden is vaak ook een gevolg van ouder worden. Minder mobiel betekent in sommige gevallen ook isolement, men komt minder snel van A naar B en dat kan vele – ook nare – gevolgen hebben.

Ook kan uw mobiliteit – tijdelijk – verminderd zijn door het gevolg van een operatie of medische ingreep.

Groenen Mobiliteit levert oplossingen om u in beweging en dus mobiel te houden. Wij leveren zowel kant en klare, als op maat oplossingen om u binnen- en buiten goed en veilig te kunnen bewegen.

Wij leveren een groot assortiment; rolstoelen, scootmobielen, rollators, looprekken en overige zorgmiddelen, om u het leven aangenamer te maken.

Met onze ervaring en kennis leveren wij u altijd een passende oplossing, kunt u niet naar ons toekomen dan komen wij naar u. Op onze website ziet u een breed assortiment producten. Wilt u meer weten, proberen, een testrit maken of gewoon onze showroom bekijken? Maak dan een afspraak zodat we de tijd voor u hebben om ervoor te zorgen dat u de juiste informatie krijgt en wij een product kunnen voorstellen dat past bij uw behoeftes en wensen.