groenen bus

Haal- en brengservice

Naast het leveren van kwalitatief goede producten, reparatie & onderhoud en een kop koffie, vinden wij onze service het allerbelangrijkst. Dit gaat voor ons verder dan u met een glimlach verwelkomen. Zo bieden wij onze Groenen haal- en brengservice aan iedereen aan die niet in de gelegenheid is om zelf naar de showroom te komen. Mobiliteit staat immers voorop. Daarnaast bieden wij onze Groenen VIP service pakketten aan voor levering. Voor meer informatie klik hier.

Groenen haal- en brengservice

Slecht ter been? Geen eigen vervoer? Geen ideale OV verbinding? Wij hebben de oplossing. Voor (potentiele) klanten in onze regio hebben wij een haal- en brengservice zodat u een bezoek kunt brengen aan onze showroom.

De kosten van deze service bedragen €7,50. Indien u een product aanschaft boven de €50,- dan vervallen de kosten van de haal en breng service.

Deze service verlenen wij binnen een straal van circa 10 km rondom ons filiaal van Berkel en Rodenrijs. Hiermee bedoelen wij specifiek de plaatsen tussen de A12 – A13 – N219 – A20 zoals omcirkeld in de afbeelding, zoals; Bleiswijk, Zevenhuizen, Noordeinde, Berkel & Rodenrijs, Bergschenhoek Pijnacker, Nootdorp.

Woont u buiten ons service gebied en wilt u hier wel graag gebruik van maken dan is dit tegen een meerprijs mogelijk.

Haal en brengservice cirkel

ERVARING EN DESKUNDIG ADVIES

Wij houden u altijd mobiel