Artrose en reuma

Zal ik je even helpen?!

Als het snijden van groente of vlees of het openen van een pot of fles door gevolg van Artrose of Reuma steeds moeizamer gaat en u niet telkens afhankelijk wilt zijn van uw partner of huisgenoot dan nodigen wij u uit om ons assortiment zorghulpmiddelen te bekijken.

Artrose of Reuma komt vaak voor bij oudere mensen, we worden de laatste decennia steeds ouder waarmee ook de ongemakken groter worden. We willen ook zolang mogelijk alles zelf blijven doen en dat kan met klachten van Artrose of Reuma behoorlijk lastig zijn. De pijnlijke klachten verhinderen vele ogenschijnlijke simpele handelingen. Neem eenvoudig weg het openen van een conservenblik, hiervoor is best wel wat kracht nodig. Het lipje is veelal net te klein om kracht te kunnen zetten. Met onze J-Popper ring-blik opener is deze handeling door de hefboom een stuk eenvoudiger. Ook een dop van een limonadefles of melkpak zit soms net iets te strak vast om eenvoudig te kunnen openen. De multifunctionele fles-blik opener maakt deze handeling weer een fluitje van een cent.

Gelukkig speelt de food industrie goed in op de ongemakken, voorgesneden producten voorkomt dat u zelf hoeft te snijden. Denk aan de handige voorgesneden groente in grote en kleine verpakkingen. Brood en ontbijtkoek is ook voorgesneden te verkrijgen. Maar soms is het toch handig een mes te hebben dat u ondanks uw ongemak makkelijk kan hanteren. Wij hebben een uitgebreid assortiment ergonomische messen dat het snijden in alle omstandigheden draagzamer maakt.

Hobby

Als u door uw ongemak uw hobby niet meer kunt uitoefenen is dit wederom een teleurstellende beperking. Het hanteren van een schaar kan voor iemand met Artrose of Reuma een kwelling zijn. Eenvoudig knutselen is dus niet meer mogelijk. Hiervoor hebben we o.a. een collectie scharen die het toch weer mogelijk maakt om o.a. papier en karton te kunnen knippen. Bekijk eens onze producten.

Hulp nodig?

Kunt u het gewenste product niet vinden, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met u mee en adviseren indien gewenst. Ook voor alle andere vragen op het gebied van zorg en mobiliteit kunt u aan ons stellen. Wij van Groenen Mobiliteit zijn er om u zolang mogelijk te laten meedoen!

Heeft u een vraag?

Heeft u naar aanleiding van onze tips & tricks vragen of wilt u meer weten over een specifiek product? Stuur ons een bericht.

vraag
Scootmobiel onderhoud
september 5, 2022
Genoeg drinken tijdens de warme dagen
augustus 5, 2022
Rollator mee op vakantie
juli 22, 2022
Hulpmiddelen tijdelijk nodig
mei 20, 2022
De traplift
april 29, 2022
Artrose en reuma
maart 20, 2022