Opklapbaar en volledig mobiel

De meest efficiënte scootmobiel

De ‘stap’ naar een scootmobiel is best een grote stap. Je realiseert dat je mobiliteit aan het afnemen is en je niet zo makkelijk meer uit de voeten kunt. De keuze voor een scootmobiel is een logische, hiermee vergroot je weer de vrijheid en het vertrouwen van veilig bewegen.

De opklapbare scootmobiel

Als je de scootmobiel nog niet heel veel nodig hebt en hem met name ter ondersteuning gebruikt. Wanneer je vermoeid bent of toch iets langere stukken moet overbruggen, is de keuze van een ‘opklapbare’ scootmobiel (opvouwbaar) wellicht de meest efficiënte. Ook als je wat klein behuisd bent of de scootmobiel graag mee wilt nemen op vakantie is de opklapbare scootmobiel een praktisch oplossing.

De opklapbare of opvouwbare scootmobiel biedt dezelfde mogelijkheden als een standaard scootmobiel, echter zijn er wel wat verschillen; de actieradius ofwel de afstand die je kunt afleggen is minder dan de normale scootmobiel, gemiddeld 15 km. Daarnaast is de snelheid ook minder dan een grotere scootmobiel. Een praktisch voordeel t.o.v. een standaard scootmobiel is dat deze compacte opvouwbare scootmobielen zeer wendbaar zijn en dus binnenshuis erg goed te gebruiken zijn.

Is de scootmobiel puur ter ondersteuning om samen met je partner of vriend(in) een ommetje te maken of toch dat leuke museum te bezoeken. Dan is de opklapbare of opvouwbare scootmobiel wellicht een oplossing voor jouw mobiliteitsprobleem. Hiermee kan je gewoon veilig en betrouwbaar deelnemen aan alle leuke activiteiten en heb je hem even niet nodig! Dan klap je hem in een handomdraai op en berg je hem eenvoudig op. Door zijn compacte afmetingen kan hij ook makkelijk mee in de achterbak van de auto. Ben je nog reislustig en ga je met het vliegtuig op reis, dan is de opklapbare scootmobiel ook een fijne reisgenoot!

Nieuwsgierig of de opvouwbare scootmobiel iets voor jou is? Kom dan gerust langs in ons showroom in Berkel en Rodenrijs of Leiden. Bel 010 – 303 78 57 of maak een afspraak met onderstaand aanvraagformulier.

Heb je interesse in zo’n handige opvouwbare scootmobiel, maak dan direct afspraak in één van onze filialen of als je niet in staat bent om naar ons toe te komen, komen wij graag naar jou toe.

Heeft u een vraag?

Heeft u naar aanleiding van onze tips & tricks vragen of wilt u meer weten over een specifiek product? Stuur ons een bericht.

vraag
Scootmobiel onderhoud
september 5, 2022
Genoeg drinken tijdens de warme dagen
augustus 5, 2022
Rollator mee op vakantie
juli 22, 2022
Hulpmiddelen tijdelijk nodig
mei 20, 2022
De traplift
april 29, 2022
Artrose en reuma
maart 20, 2022
Ik kan gewoon meedoen
januari 11, 2022
Bent u toe aan een rollator?
november 12, 2021