De traplift

‘De traplift’ – Kan je even boven komen?

De traplift is misschien wel het meest handige hulpmiddel om zelfstandig in u eigen huis te kunnen blijven wonen. Als traplopen een obstakel gaat worden dan ontstaan er ongemakkelijke situaties. Groenen Mobiliteit heeft naast alle andere mobiele hulpmiddelen hier een mooie oplossing voor; De Oto traplift.

Als u jong bent en nog goed ter been denkt u er helemaal niet bij na als u een huis koopt, wat als ik geen trap meer kan lopen! Dit probleem komt pas aan de orde als iets met uw mobiliteit gebeurt. Er kunnen naast ouderdom meerdere situaties voorkomen waardoor traplopen een probleem gaat worden. Verhuizen is dan veelal de eerste optie waar men aan denkt. Tenslotte moet u makkelijk naar bed kunnen en gebruik kunnen maken van het sanitair. Verbouwen van uw huis is ook een optie. Al met al twee behoorlijk rigoreuze oplossingen, die veel veranderingen met zich meebrengen, kostbaar zijn en waarbij er ook veelal sociaal emotionele situaties ontstaan. Weg uit uw vertrouwde omgeving is zeer ingrijpend.

De traplift, de oplossing?

Een zeer populaire oplossing voor het immobiliteit probleem in huis is de traplift. Hierdoor kunt u vrij eenvoudig gewoon gebruik blijven maken van je eigen slaap- en badkamer. Stel u eens voor dat u door dat u niet meer naar boven of beneden kunt, niet meer in uw eigen bed kunt slapen en daardoor ook niet meer naast uw partner ligt. Dat is naast de lichamelijk beperking ook en sociale beperking.

Otolift trapliften staan al jarenlang synoniem voor kwaliteit. In Nederland hebben zij al meer dan 140.000 trapliften mogen plaatsen. Alle trapliften maken zij helemaal zelf, in de eigen fabriek van maar liefst 15.000 m2. Zij garanderen altijd de hoogste kwaliteit.

Advies/verkooppunt

Groenen mobiliteit is een totaaloplosser, dat was voor ons een rede om een samenwerking aan te gaan met Oto liften. Uw volledige mobiliteit onder één dak – in en rondom het huis.

Hulp nodig?

Kunt u het gewenste product niet vinden, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met u mee en adviseren indien gewenst. Ook voor alle andere vragen op het gebied van zorg en mobiliteit kunt u aan ons stellen. Wij van Groenen Mobiliteit zijn er om u zolang mogelijk te laten meedoen!

Heeft u een vraag?

Heeft u naar aanleiding van onze tips & tricks vragen of wilt u meer weten over een specifiek product? Stuur ons een bericht.

vraag
Scootmobiel onderhoud
september 5, 2022
Genoeg drinken tijdens de warme dagen
augustus 5, 2022
Rollator mee op vakantie
juli 22, 2022
Hulpmiddelen tijdelijk nodig
mei 20, 2022
De traplift
april 29, 2022
Artrose en reuma
maart 20, 2022
Ik kan gewoon meedoen
januari 11, 2022
Bent u toe aan een rollator?
november 12, 2021
Opklapbaar en volledig mobiel
september 8, 2021