Ik kan gewoon meedoen

Zelfstandigheid is voor iedereen belangrijk

We willen allemaal zo lang mogelijk mee blijven doen, ondanks de beperkingen vanwege ouderdom of revalidatie van een operatie. Maar ook mee blijven doen met een blijvende beperking is belangrijk. Het is niet alleen dat we dat graag willen, het wordt ons helaas ook vanuit de overheid min of meer gestuurd. Door de grote bezuinigingen in de zorg, ben je met name wanneer je ouder wordt steeds meer verplicht voor jezelf te blijven zorgen – ook als dit eigenlijk niet meer kan. Gelukkig zijn er steeds meer oplossingen om zelfstandig te blijven functioneren, hierdoor is het mogelijk langer mee te blijven doen!

Totaal oplossingen voor – in en rondom uw huis

Groenen Mobiliteit biedt met zijn vele mobiliteit- en zorgproducten u de mogelijkheid lang zelfstandig te blijven functioneren. Wij bieden een breed scala aan mobiliteitsproducten; scootmobielen, rolstoelen (hand- en elektrisch bewogen), rollators. Daarnaast hebben wij een zeer groot assortiment zorgproducten van Able2 in onze winkel en webshop. Stuk voor stuk praktisch hulpmiddelen om vele ongemakkelijke klusjes en handelingen eenvoudig zelf te kunnen blijven doen.

Wilt u op gebied van mobiliteit advies?

Onze adviseurs zijn deskundig en adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Een rolstoel of rollator is geen alledaags product en dit behoeft persoonlijke aandacht. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze gezellige showroom in Berkel en Roodenrijs om gezamenlijk naar uw persoonlijke omstandigheden en wensen te kijken. Wij zoeken naar een goede en praktische oplossing zodat u weer snel mobiel bent.

Nieuw en gebruikt

Bij Groenen mobiliteit hebben we de bekende merken als Vermeiren, Kymco en Drive. Uiteraard hebben wij de meest voorkomende modellen op voorraad in onze showroom, u kunt deze dan ook direct uitproberen. Maar wij hebben ook een snel wisselende collectie gebruikte modellen. Wij ruilen geregeld jong gebruikte scootmobielen en rolstoelen in, deze worden door ons vakkundig gecontroleerd en zonodig gerepareerd.

Zorgmiddelen voor – in en rondom uw huis

Thuis blijven wonen kan in sommige gevallen tegen praktische problemen oplopen. Simpele handelingen kunnen door een tijdelijke of permanente beperking ineens een onmogelijk taak worden. Dan is het handig om te weten dat wij ruim 1.200 handige producten in onze winkel/webshop hebben. Van een handig badkrukje t/m praktisch tuingereedschap.


Hierdoor kunt u toch uw favoriete hobby blijven uitoefenen en bent u niet afhankelijk van familie of buren.

Online bestellen of gewoon bellen
Snel en makkelijke via de webshop. Heeft u moeite met het bestellen online, bel gerust met ons en wij regelen het telefonisch met u.

Heeft u een vraag?

Heeft u naar aanleiding van onze tips & tricks vragen of wilt u meer weten over een specifiek product? Stuur ons een bericht.

vraag
Scootmobiel onderhoud
september 5, 2022
Genoeg drinken tijdens de warme dagen
augustus 5, 2022
Rollator mee op vakantie
juli 22, 2022
Hulpmiddelen tijdelijk nodig
mei 20, 2022
De traplift
april 29, 2022
Artrose en reuma
maart 20, 2022
Ik kan gewoon meedoen
januari 11, 2022