Sterling scootmobiel

Sterling S700

De S700 heeft uitstekende rijprestaties en is het topmodel uit de S-serie. Deze krachtpatser neemt obstakels tot en met 10 cm en heeft een maximale snelheid van 15 km/u.

Met de S700 hoeft u niet stil te zitten, de 50 of 75 Ah accu’s zijn standaard inbegrepen en zorgen voor kilometers lang plezier. U bent ook verzekerd van een soepele en comfortabele rit door het geavanceerde veersysteem, waardoor obstakels zonder problemen genomen kunnen worden

Geavanceerde LED-verlichting

De energiebesparende LED-verlichtingstechnologie op de S-serie scootmobielen is 400 keer zuiniger dan standaard verlichting.
Dit betekent dat de scootmobielen meer vermogen hebben, waardoor u meer bereik heeft bij elke rit.

Comfortabel op elke reis

De S-serie biedt een geavanceerde zitoplossing, dat comfort naar het hoogste niveau tilt. Van de verstelbare zithoogte, zitdiepte en rughoek tot opklapbare armsteunen die in breedte, in hoek en in diepte verstelbaar zijn – ontworpen voor uw comfort

Intuïtieve bediening

Met de wig-wag hand/duim bediening heeft u een goede controle en voelt rijden heel natuurlijk. Het ergonomische delta stuur maakt elke rit comfortabel.

Sterling scootmobiel
Sterling scootmobiel

Groenen Mobiliteit

Bent u op zoek naar een scootmobiel, rolstoel, rollator, loopstok, looprek, sta-op stoel of ander mobiliteit hulpmiddelen dan bent u bij Groenen Mobiliteit op het juiste adres. Wij zijn leverancier van topmerken zoals: Vermeiren, Drive, Sterling en Kymco. Wij hebben een grote collectie nieuw en jong gebruikte scootmobielen op voorraad. Voor uw volledige onderhoud kunt ook bij Groenen Mobiliteit terecht. Laat u goed informeren door een van onze professionals. Komt testen en kijken naar de voor u meest geschikte scootmobiel.

Wij houden u volledige mobiel

Heeft u een vraag?

Heeft u naar aanleiding van onze tips & tricks vragen of wilt u meer weten over een specifiek product? Stuur ons een bericht.

Ik wil graag meer informatie over