otolift logo 1Oto liften

Otolift trapliften staan al jarenlang synoniem voor kwaliteit. In Nederland hebben zij al meer dan 140.000 trapliften mogen plaatsen. Alle trapliften maken zij helemaal zelf, in de eigen fabriek van maar liefst 15.000 m2. Zij garanderen altijd de hoogste kwaliteit.

Advies/vekooppunt

Groenen mobiliteit is een totaaloplosser, dat was voor ons een rede om een samenwerking aan te gaan met Oto liften. Uw volledige mobiliteit onder één dak – in en rondom het huis.

Binnen 48 uur geleverd

U wilt natuurlijk geen weken wachten op uw traplift. Daarom zijn onze trapliftmodellen snel en in veel gevallen zelfs uit voorraad leverbaar. Of u nu een rechte trap of een trap met bochten heeft. Onze unieke en innovatieve modulaire traplift kan daarom al binnen 48 uur op uw trap staan.

Traplift binnen 48 uur geleverd kopiëren 1
Levenslange garantie 2 kopiëren

Levenslange garantie

Een Otolift traplift is gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Laat u de traplift jaarlijks door ons onderhouden? Dan krijgt u van ons levenslange garantie. Mocht er dan toch een keer iets zijn met uw traplift, dan komt u nooit voor verrassingen te staan. U kunt vertrouwen op ons landelijke servicenetwerk, met 80+ monteurs.

Niet goed = geld terug

Wij zijn trots op onze producten en de kwaliteit ervan. Mocht uw traplift toch niet helemaal aan uw wensen voldoen, dan komen wij hem binnen één week na de installatie weer verwijderen. Helemaal kosteloos. En het volledige aankoopbedrag krijgt u natuurlijk gewoon terug.

Niet goed geld terug kopiëren
Maatwerk trapliften kopiëren

Altijd maatwerk

Een traplift moet perfect passen bij u en uw trapsituatie. Daarom zijn onze trapliften altijd helemaal op maat gemaakt. Als marktleider in Nederland maken en plaatsen wij jaarlijks duizenden trapliften. Daarom kunt u bij ons altijd vertrouwen op de hoogste kwaliteit, voor een eerlijke prijs.

Ook huur & tweedehands

Wilt u de traplift liever tweedehands kopen of tijdelijk huren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Dat is fijn als u de traplift alleen voor een korte periode nodig heeft of als u geld wilt besparen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw situatie.

Traplift huren en tweedehands kopiëren

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

  • In 2 werkdagen bij u thuis
  • Maar liefst 90 pagina’s dik
  • Altijd gratis en vrijblijvend

Ja, stuur mij gratis de catalogus