Heeft u een product bij ons gekocht maar het voldoet niet aan uw wensen dan bestaat daar de mogelijkheid om dit binnen 14 dagen na aankoop te retourneren, lees hieronder hoe u dit kan doen.

Heeft u een product tijdelijk geleend of gehuurd dan kunt u dit retourneren in ons filiaal in Berkel en Rodenrijs of Leiden.

Een koopproduct retourneren

Wij vinden het uiteraard jammer dat het product niet voldoet aan de verwachtingen of dat u niet tevreden bent.
U kunt uw product altijd binnen 14 dagen na aanschaf retourneren. Hier hangen enkele voorwaarden aan vast.
  • De verzendkosten zijn voor eigen rekening
  • Wij brengen 10% van het aankoopbedrag (ex. verzendkosten & VIP pakket) in mindering ivm administratie en verwerkingskosten, bij het terugstorten van uw geld.
  • Wij maken het geld binnen 10 werkdagen over na ontvangst en inspectie van het product.
    • Indien het product zichtbaar gebruik is (niet meer in nieuw staat) dan kunnen wij helaas geen geld terugstorten.
  • Om uw product te retourneren vragen wij u vriendelijk om uw retour aan te melden via onderstaand formulier, wij nemen dan contact met u op betreffende de verdere procedure.
  • Tevens kunt u uw product(en) terugbrengen naar ons filiaal in Berkel en Rodenrijs, ook in dit geval vragen wij u om vooraf uw retour aan te melden. Zonder aanmelding van uw retour is het voor ons niet mogelijk om uw product in te nemen.
  • Is uw product niet compleet of defect bij ontvangst dan ruilen wij uw product gratis om voor een nieuw product.
    • Indien u hiervan gebruik wilt maken dient u dit binnen 2 dagen na ontvangst te melden en ons foto’s te sturen van het defecte (ongebruikte) product.

Indien u vragen heeft over onze retourvoorwaarden dan vragen wij u om ons te contacten via het contactformulier.

Een huur- of leenproduct retourneren

Heeft u een product bij ons geleend of gehuurd, maar heeft u het niet meer nodig? Dan kunt u het product terugbrengen in een van onze filialen. Lukt het u niet om het product zelf terug te brengen? Dan komen we het product graag bij u ophalen tegen een kleine vergoeding. Stuur ons met onderstaand formulier een bericht, wij zullen u binnen 2 werkdagen benaderen om verdere afspraken te maken.